Wij zijn Team House for sale makelaars

De sleutel tot succes is gewoon……goed advies met gebruikmaking van alle ter beschikking staande middelen en kennis. Een goed stel hersens, een nuchtere blik, los in het pak, vrolijk geaard, goed bereikbaar en gek van huizen en mensen.

Sinds 2007 zijn wij uitgegroeid tot een allround makelaarskantoor met de focus op Vlaardingen en directe omgeving. Wij treden voornamelijk op voor particulieren en oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin laten delen. Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: open en eerlijk. Elk aspect van ons vak willen wij als kantoor serieus benaderen en wij verplaatsen ons in onze klanten en hun situatie.

Echt contact met onze opdrachtgevers betekent het op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en het geven van beargumenteerde adviezen.

Goed advies is voor ons: beantwoording van al uw vragen en het inschatten van de te verwachten problemen en mogelijkheden in juridische en praktische zin des woords. Wij leggen de keuzes voor, maar wij maken ze niet …… dat doet u !

Om kennis te maken zijn vrijblijvende gesprekken en waardebepalingen hier een natuurlijk onderdeel van.

Wij verheugen ons op een persoonlijke kennismaking bij u thuis of in ons kantoor aan de Hoogstraat. De koffie staat voor u klaar.

Ons kantoor is gevestigd aan de Hoogstraat 203 in het centrum van Vlaardingen.