Te koop: Zegenstraat 91 b, ROTTERDAM

Sfeervol, leuk en goed onderhouden 2-kamer parterre-appartement met ruime, zonnige achtertuin op het zuid-westen met veel privacy. De woning beschikt over sfeervolle originele details, een moderne keuken en badkamer en verwarming en warm water door middel van CV combiketel.
De woning verkeert in een goede en verzorgde staat van onderhoud, heeft het karakter vanuit de bouwperiode en kan snel worden betrokken.
EEN HEERLIJK HUIS OM IN TE WONEN!

Indeling:
Entree woning: vestibule met originele Art Deco wandbetegeling; gang met houten planken vloerdelen en vaste (meter) kast; sfeervolle wooneetkamer (ca. 7.50×2.90/4.75) met houten planken vloerdelen, openslaande deuren naar de achtertuin en glas in lood bovenlichten; open keuken met modern keukenblok voorzien van 5 pits gascomfort met oven, rvs afzuigkap en rvs spoelbak. De vaatwasser en koelkast zijn ter overname; slaapkamer voorzijde (ca. 3.20×2.90) met houten planken vloerdelen, glas in lood ramen en vaste schuifwandenkast; badkamer (ca. 1.80×1.80) met moderne vloer en wandbetegeling, ligbad, vaste wastafel, wastafelmeubel, mechanische afzuiging, inbouwspots en wandcloset;
Heerlijke zonnige achtertuin (ca. 5.00×6.00) op het zuid westen gelegen met hardhouten veranda en houten schuur voorzien van elektra;

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 50m2
– Gelegen op eigen grond
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van €50,=
– Electra 5 groepen+aardlekschakelaar (vernieuwd 2002)
– Verwarming en warm water door middel CV combiketel (AWB 2002)
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.