Te koop: Weteringstraat 21 , VLAARDINGEN

Nette en ruime eengezinswoning met opgebouwde tweede verdieping, lichte vertrekken en zonnepanelen op het dak. De woning is netjes onderhouden en beschikt over een vernieuwde badkamer (2017). In de tuin kun je de hele dag door van de zon genieten. De ruime stenen berging is bereikbaar via achterom en biedt genoeg plaats om verschillende fietsen te stallen. Deze woning is gelegen op centrale locatie op loopafstand van het levendige centrum van Vlaardingen. In de buurt zijn diverse winkels, scholen, parkjes, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:
Entree. Hal met meterkast toegang tot woonkamer. Woonkamer van ca. 32 m2 met verhoging, gashaard, zonwering, trap naar 1e verdieping en toegang naar het toilet en de keuken. Toilet is half betegeld en voorzien van mechanische ventilatie. De keuken is voorzien van een wandkeukenblok met voldoende opbergruimte, koel/vriescombinatie, 4 pits gasfornuis, afzuigkap en combi magnetron. Deur naar de bijkeuken en een deur naar de tuin. De tuin is verzorgd en op het zuiden gelegen. In de bijkeuken is er ruimte voor een wasmachine en droger. Ook is er in de bijkeuken de deur naar een achterom.

Eerste verdieping. Overloop met toegang tot de eerste en tweede slaapkamer, de badkamer en trap naar 2e verdieping. Slaapkamer 1 (ca. 4.65×3.20) voorheen waren dit twee slaapkamers. Slaapkamer 2 (ca. 3.70×2.55). De moderne badkamer is vernieuwd in 2017 en voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, spiegel met led-verlichting, inbouwspots, voldoende opbergruimte en mechanische ventilatie met drie standen. Tweede verdieping (dakopbouw). Overloop met toegang tot de derde slaapkamer. Slaapkamer 3 (ca. 4.55×3.45) met aangrenzende berging onder de kap.

Bijzonderheden:
-woonoppervlakte van 98 m2
-eeuwigdurend recht van erfpacht met een jaarlijkse canonverplichting van €23,19
-dak- en gevelisolatie van toepassing
-verwarming door middel van gaskachels
-warm water door middel badgeiser
-volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas
-goed geisoleerde woning met een laag gas- en energieverbruik
-vernieuwde badkamer (2017)
-betonnen begane grond vloer
-zonnepanelen, 3 stuks
-oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.