Te huur: Westhavenplaats 21 , VLAARDINGEN

TE HUUR: WESTHAVENPLAATS 20 TE VLAARDINGEN

Midden in het centrum van Vlaardingen gelegen, met uitzicht over de haven, royaal en comfortabel 2-kamer appartement van circa 50m2. Dit 2-kamerappartement heeft een ruime woonkamer met open keuken met diverse inbouwapparatuur (4-pits gaskookplaat, koelkast, afzuigkap en vaatwasser). De slaapkamer meet respectievelijk ca 15m2. De badkamer is voorzien van een douche en moderne vloer en wand betegeling. Een gedeeltelijk betegeld toilet, royale hal en voorzieningenruimte maken het geheel af. Het appartement is volledig gerenoveerd en voorzien van dubbel glas. De wanden zijn wit gesausd en in alle vertrekken (met uitzondering van de natte ruimtes) ligt een wit eiken laminaatvloer. De appartementen liggen op de 2e verdiepingen en zijn met de lift te bereiken. Oplevering in overleg, kan snel.

BIJZONDERHEDEN VERHUUR:
– Netto (kale) huurprijs € 720,– per maand
– Voorschot verbruik gas, elektra en servicekosten ca. € 100,– per maand
– Huurcontract minimaal 2 jaar, daarna voor onbepaalde tijd
– Huurprijs is exclusief gas, water, licht
– Borgsom 2 maanden huur
– Minimaal bruto gezamenlijk inkomen: € 2.525,– per maand. Mocht u hier niet aan voldoen dan moet u aantoonbaar kunnen maken dat u de huur kunt opbrengen.
– Mocht u concrete interesse hebben dan vragen we u een kopie legitimatie en 3 recente loonstroken en/of jaaropgave aan te leveren. Wij vragen om een IB-60 formulier 2017 (op te vragen bij de Belastingdienst). Voor toewijzing van deze woning voeren wij een kredietcheck uit naar het betaalverleden van de kandidaat huurder, indien u hier positief uitkomt kan de woning aan u worden toegewezen.
– Verhuurder behoudt zich het recht van gunning
– Huren in het centrum biedt velen voordelen, maar realiseer je, dat gezien de ligging boven een horecagelegenheid, er geluidsoverdracht kan zijn.