Te koop: Warande 30 J, SCHIEDAM

Dit mooie, royale 4 kamer appartement ligt in een van de mooiste lanen van Schiedam. Het appartement ligt op de tweede verdieping van het kleinschalige appartementcomplex “Boston” wat in 2003 nieuw is opgeleverd. Het appartement is royaal van opzet met een ruime woonkamer van ca. 47m2, drie slaapkamers en een mooi vrij zicht op de Warande met zijn mooie laan en kastanjebomen. Het centrum van Schiedam is lopend binnen 5 minuten te bereiken. Het appartement heeft een lift en een ruime berging in de onderbouw, welke ook met de lift te bereiken is.

Indeling

Afgesloten portiek, bellentableau met videofooninstallatie en toegang naar de lift.
Entree woning, hal voorzien van rustieke laminaatdelen met groef welke ook in de woonkamer zijn gelegd en gestuukte wanden. Net toilet met wandcloset en fonteintje. Meterkast. Royale woonkamer van ca. 47m2 met gestuukte wanden en toegang naar zonnig balkon op het zuidwesten. Half open hoekkeuken voorzien van een hoogglans witfront keuken met inbouwapparatuur: gaskookplaat, blokschouw, vaatwasser, koelkast en stoomoven. Praktische bijkeuken voorzien van provisieruimte, wasmachine/ droger aansluiting ieder op een eigen groep, combi cv ketel en warmte terugwin installatie. Drie slaapkamers van ca.14m2, ca. 11m2 en ca. 7m2. Ruime badkamer van ca. 2,75m x 2,0m voorzien van een douchecabine, wastafel, ligbad, radiator en mechanische ventilatie. De badkamer is basic qua afwerking.

Balkon
Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. Hier vandaan is een mooi vrij zicht op de Warande.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 102m2
– gelegen op eigen grond
– bouwjaar appartement 2003
– het appartement maakt deel uit van een actieve en gezonde vereniging van huiseigenaren
– bijdrage vereniging van huiseigenaren €143,= per maand
– moderne keuken met inbouwapparatuur
– luxe toilet
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel
– warmte terugwin installatie
– hardhouten kozijnen met dubbel glas
– 3 slaapkamers
– de niet bewoond clausule zal worden opgenomen in de nvm koopovereenkomst
– oplevering in overleg, kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.