Te koop: Wagnerstraat 8 c, VLAARDINGEN

Heerlijk, ruim appartement van maar liefst drie woonlagen. Oorspronkelijk dubbel boven appartement waar in 2001 een dakopbouw is geplaatst. De woning is voorzien van een lichte woonkamer, open keuken en twee balkons. Er is een gezonde vereniging van eigenaren en de woning ligt centraal gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, diverse scholen, sportgelegenheden en op loopafstand van het gezellige stadscentrum. Daarnaast zijn er verschillende winkels, supermarkten en speelpleintjes in de omgeving.

Indeling:
Open portiek met trap naar eerste etage. Entree, hal met meterkast en trap naar de tweede verdieping. Overloop met bergkast en betegeld toilet met mechanische ventilatie, trapopgang en toegang tot de woonkamer. Ruime, lichte woonkamer met open keuken, erker en deur naar het balkon. De woonkamer is ca. 33 m2 en voorzien van inbouwspots. De open keuken beschikt over een wandkeukenblok in hoekopstelling met voldoende kast- en opbergruimte.

3e verdieping.
Overloop met bergkast, trapopgang en toegang tot de slaapkamer, wasruimte en badkamer. Slaapkamer 1 is ca. 12 m2, heeft een kastenwand. In de wasruimte is voldoende plek voor een wasmachine, droger en eventueel een wasrek. Tevens is er vanuit de wasruimte toegang tot het balkon. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een dubbele wastafel, ligbad met douche, handdoekenradiator en mechanische ventilatie.

4e verdieping.
Overloop met bergkast en toegang tot de twee slaapkamers. Slaapkamer 2 is ca. 14 m2. Slaapkamer 3 is ca. 5 m2 en heeft een vaste kast waar de cv-combiketel is gesitueerd. Vanuit deze slaapkamer is het dak bereikbaar via een deur.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 109 m2
– actieve vereniging van eigenaren met vanaf 1 januari een maandelijkse bijdrage van €100,=.
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– volledig voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas
– gelegen op eigen grond
– eigen berging
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.