Te koop: Vlaardingerdijk 353 , SCHIEDAM

Een leuke benedenwoning met zonnige achtertuin gelegen in een fijne woonwijk in Schiedam-West. De woning heeft dankzij de hoekligging een zeer lichte woonkamer met ruime raampartijen, twee slaapkamers, een nette keuken en moderne badkamer. De woning is volledig voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas, vloerisolatie en beschikt over Energielabel C. De woning is gelegen nabij diverse supermarkten, winkels, het openbaar vervoer en de uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond.
Entree. Tochtportaal. Lange gang met een lichte laminaatvloer met meterkast en toegang tot de diverse vertrekken. De ruime, lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een lichte plavuizenvloer. De kleine slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een vaste kast. Moderne badkamer met strakke wand- en vloerbetegeling en is voorzien van een ruime douchehoek met een glazen deur, een modern wastafelmeubel met een spiegelkast en een zwevend toilet.

Nette keuken bestaat uit een wandkeukenblok en is voorzien van een 4 pits gas op glas kookplaat, een RVS afzuigkap met glas, een oven, een koelkast en een vriezer. In de keuken is een vaste kast met de aansluiting voor een wasmachine. Ook de opstelplaats van de cv-combiketel is in de keuken gesitueerd. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon met een trap naar de achtertuin. De achtertuin is 13 meter diep, is gelegen op het zonnige zuiden en beschikt over een houten berging.

Aan de achterzijde van de woning is de riante tweede slaapkamer gelegen. Deze slaapkamer is ca. 15m2 en beschikt over een dubbele vaste kast.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 78m2
– volledig voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– gelegen op eigen grond
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 150,=
– Oplevering in overleg (kan snel)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.