Te koop: Visserstraat 9 , SCHIEDAM

VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE NEMEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER AAN! EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Klussers opgelet! Oneindig veel mogelijkheden in deze leuke eengezinswoning. De woning moet volledig gerenoveerd worden, maar heeft veel potentie om er een fijn thuis van te maken. De woning is gelegen in de gezellige wijk de Gorzen in Schiedam. Werkelijk alle voorzieningen zoals winkels, supermarkt, restaurants, scholen en het openbaar vervoer zijn op loopafstand van de woning.

Indeling:
Entree. Hal met trap naar 1e verdieping. Lichte woonkamer verdeeld in een voor- en achterkamer en voorzien van een moederhaard. In de voorkamer zit een vaste garderobe kast en in de achterkamer het toilet en toegang tot de keuken. Eenvoudig wand keukenblok met spoelbak en geiser. Vanuit de keuken is de badkamer en de tuin toegankelijk. Basic badkamer voorzien van wasmachine aansluiting en een inloopdouche. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en voorzien van een deur naar de steeg toe.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot de drie slaapkamers. Slaapkamer 1 (ca. 8 m2) en 2 (ca. 5 m2) zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een dakkapel. Slaapkamer 3 (ca. 5 m2) is gelegen aan de straatzijde en tevens voorzien van een dakkapel.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 68 m2
– gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
– verwarming door middel van moederhaard
– warm water door middel van geiser (huur)
– gelegen op eigen grond
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.