Te koop: Vettenoordstraat 67 d, VLAARDINGEN

Op zoek naar ruim appartement met een zonnig dakterras? Stop dan met zoeken en kom kijken in dit zeer ruime vier-kamer-appartement (70 m2, plus 17m2 zolderruimte, in gebruik bij de eigenaar door middel van een exclusief gebruiksrecht) aan het Mendelssohnplein te Vlaardingen. De woning beschikt over een spectaculair en zonnig gelegen dakterras van ca. 25m2 met vrij uitzicht over Mendelssohnplein. Het appartement ligt op loopafstand van het Vlaardingse centrum en gunstig ten opzichte van openbaar vervoer verbindingen. Zien we je snel tijdens een bezichtiging?

Indeling:
4e woonlaag. Entree, gang met toegang tot de verschillende vertrekken, vaste kast en garderobe. Slaapkamer 1 aan de straatkant (ca. 3.00m x 4.00m) met laminaatvloer. Slaapkamer 2 (ca. 2.50m x 3.75m) aan de achterzijde met laminaatvloer. Ruime doorgebroken woonkamer (ca. 9.50m x 4.20m) met laminaatvloer, veel lichtinval door de vele raampartijen en vaste kast met wasmachine aansluiting. Open keuken met laminaatvloer, L-vormig keukenblok met kunststof aanrechtblad, rvs gascomfort met heteluchtoven, rvs spoelbak, afzuigkap en voldoende kast en laderuimte. Vanuit de keuken is door middel van een schuifpui het dakterras bereikbaar. Het dakterras is belegd met rubber tegels en beschikt over vaste plantenbakken. Het terras ligt op het westen. Modern afgewerkte badkamer met douchecabine en wastafelmeubel.

Algemeen:
– Woonoppervlakte ca. 70m2
– 17 m2 overige inpandige ruimte door middel van een gebruiksrecht op de zolder
– Gelegen op eigen grond
– De gehele woning is voorzien van kozijnen met isolerende beglazing. Deels houten, deels kunststof kozijnen
– Voorzien van centrale verwarming, door middel van blokverwarming
– Eigen berging in onderbouw
– Zeer actieve vve met een maandelijkse bijdrage van € 109,05
– Voorschot stookkosten € 93.70 per maand.
– Oplevering: In overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.