Te koop: Verheijstraat 123 , VLAARDINGEN

Handige starters opgelet. Deze ruime en betaalbare dubbele bovenwoning kunt u geheel naar eigen inzicht verbouwen! De woning is gelegen in de Vettenoordsepolder met winkels in directe omgeving. Ook uitvalswegen en openbaar vervoer zijn dichtbij.
Sla nu je slag!

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal en trapopgang naar eerste verdieping.

1e verdieping:
Overloop. Toilet met moderne betegeling vernieuwd in 2017. Ruime doorzon woonkamer voorzien van laminaatvloer en serre uitbouw aan achterzijde voorzien van dakramen. Half open keuken voorzien van eenvoudig keukenblok.
Voorzij-slaapkamer. Trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Overloop met douchehoek aan achterzijde en ruime werkkamer van ca. 5 m2 aan voorzijde. Vanuit de werkkamer is er toegang tot de vliering. Ruime slaapkamer aan de voorzijde en achterzijde van beide ca. 12m2. Vanaf de overloop is er toegang tot het balkon op het zuiden van ca. 6 m2.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 95m2
– bouwjaar 1935
– gelegen op eeuwigdurend erfpacht grond met een jaarlijkse canon van € 19,=
– verwarming door middel van gashaard
– warm water door middel van geiser
– gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
– oplevering in overleg

Deze brochure is met zorg samengesteld, wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste of onvolledige informatie. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.