Te huur: van Slingelandtstraat 3 A, VLAARDINGEN

Aan singel gelegen keurig onderhouden en leuk 2-kamer appartement op de 1e woonlaag met cv-ketel nabij winkels en openbaar vervoer.

De woning heeft een ruime woonkamer met een scheidingswand de ruimte erachter is geschikt voor een tweede slaapkamer. De keuken biedt toegang tot het balkon en is voorzien van een 4-pitsgasfornuis, combimagnetron, genoeg op bergruimte en een vaatwasser. Achter de keuken bevindt zich de badkamer met een wastafel en douche. De woning heeft een slaapkamer en apart toilet.

Het 2-kamerappartement ligt in een rustige kindvriendelijke wijk en grenst aan het Park ’t Nieuwelant. Het metrostation bevindt zich om de hoek en er is een winkelcentrum op loopafstand. Het centrum is op fietsafstand. En binnen een paar minuten kom je op de Rijksweg. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur.

VOORWAARDEN VERHUUR:
– Netto (kale) huurprijs € 795,– per maand
– Huurcontract minimaal 1 jaar
– Huurprijs is exclusief gas, water, licht
– Mocht u concrete interesse hebben dan vragen we u een kopie legitimatie en 3 recente loonstroken en/of jaaropgave en/of werkgeversverklaring aan te leveren. Bent u zelfstandige dan vragen wij u vragen om een IB-60 formulier 2018 (op te vragen bij de Belastingdienst).
– Voor toewijzing van deze woning voeren wij een kredietcheck uit naar het betaalverleden van de kandidaat huurder, indien u hier positief uitkomt kan de woning worden bezichtigd en mogelijk aan u worden toegewezen.
– Verhuurder behoudt zich het recht van gunning
– Oplevering per direct