Te koop: van Slingelandtstraat 3 a, VLAARDINGEN

*** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE NEMEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER AAN!
MOCHT U OP DE RESERVELIJST WILLEN KOMEN, REAGEER DAN VIA FUNDA, NIET VIA DE TELEFOON.
BEDANKT VOOR UW BEGRIP. ***

Rustig gelegen keurig onderhouden en leuk 2-kamer appartement op de 1e woonlaag nabij winkels en openbaar vervoer. Het 2-kamerappartement ligt in een rustige kindvriendelijke wijk en grenst aan het Park ’t Nieuwelant. Het metrostation bevindt zich om de hoek en er is een winkelcentrum op loopafstand. Het centrum is op fietsafstand. En binnen een paar minuten kom je op de Rijksweg. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling:

Begane grond.
Afgesloten portiek met brievenbussen, bellentableau en het trappenhuis.

1e verdieping.
Entree. Hal met toegang tot de diverse vertrekken. De woning heeft een ruime woonkamer met een scheidingswand de ruimte erachter is geschikt voor een tweede slaapkamer. De keuken biedt toegang tot het balkon en is voorzien van een 4-pitsgasfornuis, combimagnetron en genoeg op bergruimte. Achter de keuken bevindt zich de badkamer met een wastafel en douche. De woning heeft een slaapkamer aan de achterzijde en een apart toilet.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 57 m2
– volledig voorzien van dubbel glas
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 95,=
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– gelegen op erfpachtgrond met een jaarlijks canon van ca. € 30,=
– oplevering in overleg (kan snel)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.