Te koop: van Hogendorplaan 150 A, VLAARDINGEN

Net 3-kamerappartement gelegen op een centrale locatie nabij het winkelcentrum Van Hogendorpkwartier, metrostation Vlaardingen Oost en diverse scholen. De woning is gelegen in een goed onderhouden appartementen complex en is volledig voorzien van dubbel glas. De woning beschikt over een nette keuken en badkamer en een zonnig balkon. De diverse uitvalswegen zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Begane grond.
Afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis.

1e verdieping.
Entree. Hal met toilet en toegang tot de diverse vertrekken. Aan de achterzijde van het appartement is de woonkamer gelegen. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer en het balkon toegankelijk. Aan de voorzijde van het appartement is de keuken en de tweede slaapkamer gelegen. De keuken bestaat uit een wandkeukenblok en is voorzien van een gasfornuis en afzuigkap. Vanuit de keuken is er een deur naar de badkamer. De badkamer beschikt over een douchecabine, natuurlijke ventilatie en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 60 m2
– volledig voorzien van houten kozijnen en dubbel glas
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 101,=
– gelegen op erfpachtgrond met een jaarlijks canon van ca. € 32,=
– eigen berging in onderbouw
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.