Te koop: van der Werffstraat 224 , VLAARDINGEN

*** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE NEMEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER AAN!
MOCHT U OP DE RESERVELIJST WILLEN KOMEN, REAGEER DAN VIA FUNDA, NIET VIA DE TELEFOON.
BEDANKT VOOR UW BEGRIP. ***

Een fijn 4 kamer appartement op de 3e verdieping aan de Van der Werffstraat. Het appartement is gelegen in een goed onderhouden appartementencomplex met een gezonde vereniging van eigenaren. Aan de binnenzijde van het complex ligt een groot grasveld, een fijne plek voor kinderen om vrij te spelen. De woning is gelegen in de groene Westwijk, er zijn voldoende parkeerplaatsen in de straat en alle voorzieningen zoals basisscholen, winkels en natuurgebied “De Krabbeplas” zijn op loopafstand.

Indeling:
Afgesloten portiek met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en toegang tot eigen berging.

3e verdieping:
Entree. Hal met meterkast, toilet en toegang diverse vertrekken. Ruime woonkamer gelegen aan de achterzijde van het appartement. Vanuit de woonkamer is er toegang tot slaapkamer 1. Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. Slaapkamer 2 en de keuken zijn tevens gelegen aan de voorzijde. De keuken bestaat uit een wandkeukenblok in hoekopstelling met granieten aanrecht, 4 pits gasfornuis, afzuigkap, oven en koel/vriescombinatie. De nette badkamer is voorzien van een douchebak, wastafel en wasmachine aansluiting. Slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 69 m2
– grotendeels voorzien van dubbel glas
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 120,=
– gelegen op gemeentelijke grond met een jaarlijks canon van ca. € 50,=
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.