Te koop: van der Waalsstraat 20 , VLAARDINGEN

Leuke starterswoning in de Westwijk van Vlaardingen op loopafstand van de recreatiegebieden de Broekpolder en de Krabbeplas. Dit drie-kamer appartement is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas en heeft een eigen berging in de onderbouw. De woning is gelegen in een groene omgeving nabij diverse winkels, scholen en het openbaar vervoer.

Indeling:
Entree portiek. Trap naar 2e verdieping. Entree naar woning. Hal met meterkast, toilet, badkamer en toegang tot slaapkamer 1, slaapkamer 2, keuken en woonkamer. Woonkamer van ca. 31 m2 is voorzien van een parketvloer, aan de voorzijde zijn kunststofkozijnen met dubbelglas en aan de achterzijde houten kozijnen met enkel glas. In de woonkamer zit tevens de schouw waar de vroegere gashaard heeft gezeten en een deur naar het balkon.

De keuken is voorzien van een wandkeukenblok met 4-pits gasfornuis, afzuigkap en koelkast. In de keuken is ook een deur naar het balkon en de opstelplaats van de wasmachine en droger. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een regendouche, wastafelmeubel, inbouwspots, spiegelkast en mechanische ventilatie. De toilet is volledig betegeld met wandcloset, waterfonteintje en inbouwspots.

Slaapkamer 1 (ca. 3.80×3.00) voorzien van een laminaatvloer. Slaapkamer 2 (ca. 3.95×2.00) voorzien van laminaatvloer en vaste kast waar de cv-combiketel is gesitueerd. In de onderbouw van het appartementencomplex is een eigen kelderbox voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van 66 m2
– erfpacht tot 15 mei 2057 met jaarlijkse canon van €66,25
– grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas
– verwarming en warm water middels een cv-combiketel (2016)
– actieve VvE met maandelijkse bijdrage van €109,82 per maand

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.