Te koop: van der Duyn van Maasdamlaan 102 B, VLAARDINGEN

Leuk, overzichtelijk en keurig onderhouden 2/3- kamer appartement met eigen balkon en fietsenberging. De woning is gelegen op de 2e woonlaag van een rustig appartementencomplex. Als je de deur uitstapt ben je zo in het achtergelegen groene park, loop je naar winkelcentrum het van Hogendorpkwartier of het nieuwe metrostation. Ook met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelweg. Kortom: centraal gelegen en instapklaar! Starters sla je slag!

INDELING:
Afgesloten portiek met bellentableau en trappenhuis naar de 2e woonlaag. Entree; gang met toegang tot de keuken, slaapkamer, woonkamer en toilet. Nette keuken (ca. 2.40×2.30m) voorzien van creme front keukenblok en antraciet grijs aanrechtblad met gaskookplaat, afzuigkap en aansluitpunt voor de wasmachine, koelkast en vriezer. Vaste kast/meterkast. Volledig betegelde doucheruimte. Volledig betegelde toiletruimte met duoblok. Gezellige woonkamer (ca. 4.60×3.55m) voorzien van nette vloer en wandafwerking. 1e slaapkamer (ca. 2.60×3.50m) aan de galerijzijde met tevens een nette vloer en wandafwerking. 2e slaapkamer (ca. 3.60×2.30m) aan balkonzijde met toegang naar balkon (ca. 2.30×0.90m) welke op het zuiden is gelegen. Berging is gelegen in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN:
– Bouwjaar: 1956
– Inhoud: ca. 150 m3
– Woonoppervlakte: ca. 50 m2
– Grotendeels voorzien van kozijnen met dubbele beglazing
– Actieve Vereniging van Eigenaars: € 115,37 per maand
– Erfpacht: € 21,98 per jaar, lopende tot 16 augustus 2054
– Via de VVE zijn de gevels zijn gereinigd en gevoegd en de balkonhekken vernieuwd

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.