Te koop: Valeriusstraat 53 , VLAARDINGEN

Een groeibriljant in de Vettenoordse Polder! Ben je creatief, heb je gouden handjes en zie jij jezelf al wonen in deze leuke parterre woning (voormalige winkel) nabij het Vlaardingen centrum. Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging van dit gelijkvloerse appartement. Door de gemengde bestemming kan het object worden gebruikt als woonruimte en eventueel als kantoor/winkelruimte.

Onderstaand geven we een opsomming van de belangrijkste kenmerken:
– woonoppervlakte ca. 55m2;
– bestemming wonen met bedrijvigheid;
– betonnen vloer;
– vernieuwde keuken op de voormalige binnenplaats;
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel 2018;
– vernieuwde riolering 2018
– voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
– vve niet actief;
– gelegen op eeuwigdurende erfpachtgrond met een canonverplichting van €11,43,= per jaar.
– oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.