Te koop: Valeriusstraat 29 , VLAARDINGEN

Leuke en betaalbare 2/3-kamer benedenwoning met een heerlijke zonnige achtertuin met eigen berging. Gelegen in de Vettenoordse polder, nabij het centrum en uitvalswegen. Ideaal voor starters!

Indeling:
Begane grond:
Entree, gang, meterkast, toilet. Woonkamer aan tuinkant voorzien van laminaat vloer en toegangsdeur naar de achtertuin. Aangesloten woon/slaapkamer aan de straatkant met laminaatvloer. Slaapkamer 2 aan de straatkant voorzien van tapijt. Keuken met hoekkeukenblok voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en spoelbak. In de keuken is er een opstelplaats voor de wasmachine. Net betegelde badkamer met ligbad en wastafel. Vanuit de keuken en woonkamer is de diepe, zonnige tuin te bereiken. De tuin heeft een terras van ca. 4.40 x 5.70 meter en loopt schuin weg naar 2,50 breedte. Vanaf daar diep en breed: circa 17.00 x 2,50 meter. Achter in de tuin een kunststof schuur.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 53 m2
– volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
– verwarming door middel van gaskachel
– warm water door middel van geiser
– ruime zonnig gelegen achtertuin
– vrij parkeren
– gelegen op eigen grond
– vereniging van Eigenaren niet actief
– oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.