Te koop: Valeriusstraat 19 a, SCHIEDAM

Bijzonder goed onderhouden, ruime (151m2) en praktisch ingedeelde eengezinswoning (bouwjaar 2007) in de rustige en kindvriendelijke wijk Groenoord te Schiedam. Deze woning beschikt over de mogelijkheid om wonen en werken te combineren onder andere doordat de werkkamer/praktijkruimte op de begane grond over een zelfstandig entree beschikt. Maar natuurlijk kan je hier ook gewoon riant gaan wonen met je gezin.

De woning beschikt over een korte tuin aan de achterzijde en een diepe tuin aan de voorzijde. De grond aan de voorzijde is gelegen op het zuiden. Deze tuin wordt thans gebruikt als parkeerplaats. Verder is de woning gebouwd met oog voor duurzaamheid, energielabel A en beschikt de woning over een heuse centraal stofzuigersysteem.

Indeling.
Begane grond.
Voortuin voorzien van bestrating, zitje en verlichting. In de voortuin is de mogelijkheid om een auto te parkeren. Entree woning. Tochthal met meterkast en garderobe. Gang met toilet voorzien van wandcloset en handwasbakje. Ruime inpandige berging met opstelplaats wasmachine, droger (op 2 separate groepen, waardoor beide apparaten tegelijkertijd kunnen draaien) en centraal stofzuigersysteem (trommel met 2 motoren). De inpandige berging is ook van buitenaf bereikbaar. Ruime werk/slaapkamer (ca. 4.85×3.65). De kamer is ingericht als kapsalon met alle daarbij behorende voorzieningen, zoals een kaptafel met warm en koud water aansluiting, kitchenette, laminaatvloer en openslaande deuren naar de tuin. Deze deuren kunnen tevens als toegang tot de werkkamer dienen. Bordestrap naar de 1e verdieping.

1e verdieping.
Overloop met bordestrap naar 2e verdieping. Ruime woonkamer van ca. 26m2 met plavuizen voorzien van vloerverwarming. De woonkamer is door de ligging aan de zuidkant en het Franse balkon met schuifdeuren, heerlijk licht!. Ruime keuken aan de achterzijde van de woning. De modern uitgevoerde L-vormige keuken beschikt over veel aanrechtblad, Boretti oven met 5 pits gaskookplaat, inclusief grilplaat, afzuigkap, magnetron, koel-vries combinatie en vaatwasser.

2e verdieping.
Overloop. Slaapkamer 1 (ca. 4.15×3.65) met grote raampartijen voorzien van vaste zonwering door middel van een schuifsysteem. Slaapkamer 2 (ca. 3.65×2.05) aan de achterzijde van de woning. Tussengelegen badkamer met wastafelmeubel, 2e toilet en 2 persoons bad/douche combinatie, inclusief diverse bubbelbad en massage functies.

3e verdieping.
Overloop met trap naar 4e verdieping. Slaapkamer 3 (ca. 4.15×3.65) aan de voorzijde van de woning. Inpandige berging van ca. 15m2 onder het dakterras. Deze ruimte is uitermate geschikt voor de opslag van kerstspullen, koffers, winterbanden of andere, niet dagelijks in gebruik zijnde spullen.

4e verdieping.
Kleine overloop met vaste kast waar de cv-combiketel en boiler zijn gesitueerd. Deur naar ruim dakterras. Het dakterras is voorzien van glazen afscherming. Op het dak bevindt zich een zonnecollector.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 151m2
– gelegen op erfpachtgrond t/m 2104, canon afgekocht t/m 01 mei 2055
– bouwjaar woning 2007
– verwarming en warm water door middel van CV-combiketel (2007)
– 1 zonnepaneel met zonneboiler
– volledig voorzien van HR++ dubbel glas
– ruim dakterras van ca. 15m2
– combinatie van wonen en werken mogelijk
– centraal stofzuigersysteem met een aansluiting op iedere verdieping
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.