Te koop: Vaartweg 12 , VLAARDINGEN

*** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE NEMEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER AAN!
MOCHT U OP DE RESERVELIJST WILLEN KOMEN, REAGEER DAN VIA FUNDA, NIET VIA DE TELEFOON.
BEDANKT VOOR UW BEGRIP. ***

Goed onderhouden 4-kamer appartement op de bovenste twee verdiepingen van een nette portiekflat. Intern dient de woning hier en daar opgeknapt te worden, maar heeft alle potentie om een fijn thuis te worden. De woning beschikt over ruim 90 m2 aan woonoppervlakte en heeft in de onderbouw een ruime berging. De woning is gelegen in het centrum van Vlaardingen met al haar voorzieningen om de hoek. De scholen, winkels, supermarkten en het openbaar vervoer zijn allemaal op loopafstand gelegen. Ook de diverse uitvalswegen zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Indeling.
Begane grond.
Open portiek met brievenbussen, toegang tot de berging en het trappenhuis.

3e verdieping
Entree. Hal met toilet, trapopgang naar de 4e verdieping en toegang tot de woonkamer en slaapkamer 1. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een nette laminaat vloer, half open keuken en toegang tot het balkon. De basic keuken beschikt over een wandkeukenblok in hoekopstelling, 4-pits gasfornuis met afzuigkap en een koelkast. Het balkon is ca. 4 m2 en gelegen op het zuidwesten.

4e verdieping.
Overloop met vaste kast waar de cv-combiketel is gesitueerd en toegang tot slaapkamer 2 en 3. Slaapkamer 2 beschikt over een dakraam. Slaapkamer 3geeft toegang tot extra bergruimte met wasmachine aansluiting en de badkamer. De nette badkamer beschikt over een ligbad, douchecabine en wastafel.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 94 m2
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 102,=
– gelegen op eigen grond
– extra grote berging in onderbouw
– oplevering Q2 2022

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.