Te koop: Tollensstraat 16 , VLAARDINGEN

Net 3-kamerappartement gelegen op een centrale locatie nabij het centrum van Vlaardingen. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met een speelplaats voor de deur. De woning is volledig voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas en een zonnig balkon op het zuidwesten. De diverse uitvalswegen zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Begane grond.
Open portiek met trap naar 1e verdieping.

1e verdieping.
Entree. Hal met meterkast en toegang tot de woonkamer en slaapkamer 1. Lichte woonkamer met toegang tot de diverse vertrekken. De woonkamer beschikt over een vaste kast met wasmachine aansluiting. De keuken is voorzien van een wandkeukenblok, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en een losse koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon aan de achterzijde van het appartement gelegen op het zuidwesten.

Aan de achterzijde van de woning is de badkamer gelegen. De badkamer beschikt over een toilet, bad met douche, wastafel en natuurlijke ventilatie. De twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 57 m2
– kunststofkozijnen met dubbel glas
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– slapende vereniging van eigenaren
– gelegen op eeuwigdurende erfpachtgrond met een jaarlijks canon van ca. € 17,=
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.