Te koop: Thomas a Kempisstraat 162 , VLAARDINGEN

Heb jij altijd al willen wonen in een groene omgeving aan het water? Dan is dit ruime 4 kamer appartement zeker een bezichtiging waard! Het is gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex en beschikt over een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, nette keuken, moderne badkamer en een zonnig balkon. Het appartement is altijd goed onderhouden en ligt aan de rand van Vlaardingen met uitzicht op het water en veel groen. In de nabije omgeving zijn diverse winkels, openbaar vervoer en scholen.

Begane grond:
Gesloten entree met brievenbussen, bellentableau en toegang tot het trappenhuis.

3e verdieping:
Entree. Hal met toilet voorzien van fonteintje en toegang tot de diverse vertrekken. De ruime en lichte woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en biedt een vrij uitzicht op het water. Mede door het zijraam heeft de woonkamer extra veel lichtinval. De woonkamer heeft een laminaatvloer en een zonnescreen. Tevens bevindt zich in de woonkamer een sfeervolle open haard. De nette keuken is voorzien van koel/vriescombinatie, vaatwasser, oven, 5 pits gasfornuis en afzuigkap. Vanuit de keuken is het balkon bereikbaar.

Slaapkamer 1 ca. 10 m2 is bereikbaar vanuit de woonkamer. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en voorzien van een ruime kastenwand. Deze kamer kan eventueel bij de woonkamer getrokken worden. Slaapkamer 2 ca. 10 m2 is eveneens gelegen aan de voorzijde van het appartement. Slaapkamer 3 ca. 8 m2 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is afgewerkt met een laminaatvloer en behang als wandafwerking. Vanuit deze kamer is het zonnige balkon op het zuiden bereikbaar. Geheel betegelde badkamer die beschikt over een ruime inloopdouche, wastafel meubel en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 71 m2
– De woning is gelegen op erfpachtgrond. De jaarlijkse canon zit verrekend in de maandelijkse bijdrage VvE.
– Actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van €183,= inclusief voorschot stookkosten.
– Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen
– Volledig voorzien van dubbelglas.
– De woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een screen en het balkon beschikt over een zonnescherm.
– Berging in onderbouw
– Verwarming middels blokverwarming
– Warm water middels geiser
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.