Te koop: Thomas a Kempisstraat 160 , VLAARDINGEN

Ruim bemeten 2/3-kamerappartement gelegen op de 3e verdieping (=topverdieping). Het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en een zonnig gelegen balkon. Het complex wordt goed onderhouden door de vereniging en eigenaren en grenst direct aan de groene zone van het recreatiegebied Midden Delfland tussen Vlaardingen en Maassluis. In dit gebied ligt een fraaie zwem-en surfplas met zonneweide, alsmede diverse fiets- en wandelpaden. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur!! Winkels, scholen en openbaar vervoer (metro station) bevinden zich op loopafstand.

Indeling:
Afgesloten portiek. Trap naar de 3e verdieping. Entree, gang met plavuizen vloer, toilet met wandcloset en fonteintje. Badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Doorgebroken woon-eetkamer met houten vloer en open haard. Ruime keuken in een voormalige slaapkamer aan de achterzijde. De keuken is voorzien van een plavuizen vloer en van een eenvoudig keukenblok. Door de openslaande deuren in de keuken is er een fijn zitje gecreeerd. Balkon op het zuiden met vrij uitzicht over de voorliggende waterpartij. Elektrische zonwering op het balkon. De voormalige keuken is in gebruikt als was/bergruimte. Hier is tevens de boiler (80 liter) gesitueerd. Ruime slaapkamer aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 72m2
– warm water door middel van elektrische boiler (80 liter);
– volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
– woning is aan de zuidkant voorzien van elektrische zonnescherm en screens;
– gezonde actieve vereniging van eigenaren met een bijdrage van € 128,95,- per maand, exclusief € 49,50 voorschot
stookkosten (t.b.v. blokverwarming);
– de CV ketels voor de blokverwarming zijn in 2017 vernieuwd en het dak is volledig vernieuwd in 2018;
– Het appartement is op tijdelijke erfpachtgrond gelegen welke eindigt op 30 juni 2061. De jaarlijkse canon (a € 59,56)
wordt via de VvE betaald, dit zit al verwerkt in de bovengenoemde bijdrage;
– de woning ligt in een rustige doodlopende straat met voldoende parkeergelegenheid voor de deur;
– gemeenschappelijke tuin aan e achterzijde van het complex;
– oplevering in overleg, kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.