Te koop: Sven Kramerstraat 92 , SCHIEDAM

Wil jij niets liever dan een nieuwbouwwoning kopen, maar lukt het je niet om ingeloot te worden en/of heb jij geen zin om 2 jaar op jouw droomwoning te wachten? Sla dan nu je slag!! In de schitterende nieuwbouwwijk “Park Harga” bieden wij nu aan, een in januari 2021 op te leveren 4-laagse NIEUWBOUW eengezinswoning met zonnige tuin op het zuiden. De woning wordt momenteel afgebouwd met alle mogelijke opties en extra’s en kan naar verwachting in de eerste week van januari 2021 al worden betrokken. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons zodat we de procedure en kansen met je kunnen bespreken.

Het gaat om woningtype Spirit. Bij dit type woning wordt duurzaam en ruim wonen gecombineerd in deze energieneutrale nieuwbouwwoning met maar liefst 187 m2 aan woonoppervlakte en een tuin op het zonnige zuiden. De woning is gebouwd in de karakteristieke jaren-30 stijl, waar traditioneel en modern met elkaar samen komen.

Hierbij alvast kort wat specs op rij:
– woonoppervlakte van ca. 187 m2
– energieneutraal met een EPC-waarde van 0
– eigen bodemwarmtepomp
– 12 zonnepanelen
– extra boiler capaciteit (200 liter)
– ventilatie met warmte terugwinning
– vloerverwarming en vloerkoeling
– trippel glas in heel de woning
– tuin op het zuiden met houten berging
– de woning wordt gasloos opgeleverd
– uitgebouwde woonkamer
– dubbele openslaande deuren in de achtergevel
– 4 slaapkamers verdeeld over de 1e en 2e en verdieping. De derde verdieping is vrij in te delen en biedt voldoende ruimte voor nog eens twee extra slaapkamers
– casco keuken
– afgewerkt toilet op de begane grond met wandcloset, wandtegels
– separaat toilet op de 2e verdieping
– 2 badkamers, waarvan de master bathroom casco deels wordt opgeleverd (met vloerverwarming en dekvloer)
– oplevering januari 2021

Park Harga is een mooie mix van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen en vrije kavels. Het plan is ruim van opzet, met veel groen en voldoende parkeergelegenheid. Sven Kramerstraat 92 te Schiedam wordt energieneutraal opgeleverd met een EPC-waarde van 0. Dat wil zeggen dat de woning zichzelf kan voorzien van energie voor verwarmen, koelen en ventileren en het leveren van warm water. Uiteraard is de woning gasloos en dus voorbereid op de toekomst. Dit betekent voor u: een lagere energierekening en meer wooncomfort.

Graag nodigen wij u uit voor een afspraak bij ons op kantoor om de tekeningen te komen bekijken en om de mogelijkheden te bespreken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.