Te koop: Statenweg 161 c, ROTTERDAM

WOW een woning om verliefd op te worden! Geweldige, 2 laagse, 3-kamer parterre appartement met luxe keuken, moderne badkamer en een geweldige achtertuin van ca. 155m2 waar je heel de dag van de zon kunt genieten. De woning is gelegen in de populaire wijk Blijdorp op een centrale locatie nabij het gezellige Vroesenpark, diverse winkels en het levendige centrum van Rotterdam. Nabij het openbaar vervoer en verschillende uitvalswegen. Buy now or cry later!

Indeling:
Portiek met trapopgang naar de bovengelegen verdieping en naar de bergingen in de onderbouw. Entree appartement op de begane grond. Tochthal met origine paneeldeur met glas in lood. Ruime gang met eiken parketvloer, designradiator en toegang tot de diverse vertrekken. Toilet met moderne vloer- en wandtegels, wandcloset en fonteintje. Zeer ruime woonkamer van ca. 38m2 met eiken parketvloer en strak gestucte wand- en plafondafwerking en toegangsdeur naar de achtertuin. Voorzijkamer met eiken parketvloer. De voorzijkamer is gescheiden van de woonkamer door een originele glas in lood schuifseparatie. Hierdoor is deze kamer gemakkelijk te betrekken bij de woonkamer of juist af te scheiden van de woonkamer en te gebruiken als werk- of slaapkamer. Geweldige woonkeuken aan de tuinzijde van de woning. De keuken is in 2017 voorzien van een nieuw hoekkeukenblok met de navolgende inbouwapparatuur: vaatwasser, 5 pits gas op glaskookplaat, rvs blokschouw, heteluchtoven, combimagnetron en voldoende kast en laderuimte. Bergruimte onder de trapopgang. Vanuit de keuken is er toegang tot de riante achtertuin van ca. 155m2. De tuin is recent aangelegd, voorzien van een sierbestrating, kunstgras, ruime schuur en een terrasoverkapping. De tuin is gelegen op het zuidwesten waardoor je bijna de hele dag de zon in de tuin hebt en de tuin is bereikbaar via een achterom ingang.

Souterrain:
Vanuit de gang een vaste trap naar het souterrain. Ruime slaapkamer van ca. 16m2 met vaste (schuifwanden) kasten, laminaatvloer en voldoende daglichttoetreding. Aansluitende badkamer. De badkamer is voorzien van een hoek-ligbad een wastafelmeubel en een tweede toilet (Sanibroyeur). Wasruimte ca. 5m2 met opstelplaats wasmachine, droger en voldoende plaats voor een extra koelkast of kasten.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 115m2
– gelegen op eigen grond
– bouwjaar 1938
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel 2019 (Nefit)
– de woning is volledig voorzien van
– Kunststof kozijnen met dubbel glas
– de gehele woonverdieping is voorzien van een eiken parketvloer
– de gehele woning is recent opnieuw gestuukt en gesausd
– actieve VvE, bijdrage € 50,= per maand
– navolgende werkzaamheden zijn door de vve reeds uitgevoerd: balkons gerenoveerd, voegwerk achtergevel vernieuwd, ijzerwerk balkons, alle lateien in de achtergevel zijn vervangen.
– Oplevering: In overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.