Te koop: Statenweg 161 b, ROTTERDAM

Goed onderhouden en ruim bemeten (ca. 120m2 woonoppervlakte) 5-kamerappartement, verdeeld over de 1e en halve 3e verdieping in het rustige en groene gedeelte van de populaire wijk Blijdorp. Het betreft een appartement met een keurig afwerkingsniveau zowel intern als extern, met 2 balkons en een eigen berging in de onderbouw. Gunstig gelegen, met het stadscentrum & Centraal Station (op 5 minuten loopafstand), metrostation Blijdorp (Randstadrail) en uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag in de directe omgeving. Het ligt tevens op een steenworp afstand van het Vroesenpark en diverse horecagelegenheden zoals Sajoer en LaPizza.

Portiek met trapopgang naar de bovengelegen verdieping en naar de bergingen in de onderbouw.

1e Verdieping:
Entree appartement. Vestibule met originele paneeldeur voorzien van glas in lood. Toilet met fonteintje. Overloop met 3 bergkasten, waaronder de meterkast en toegang naar de 3e verdieping door middel van een interne trap. Ruime woonkamer met vaste kasten en sfeervolle erker aan de voorzijde. De woonkamer van het appartement geeft uitzicht op de voorgelegen groenstrook. Aan de achterzijde bevindt zich de achterkamer. Deze kamer is van de woonkamer gescheiden door middel van schuifdeuren en ideaal om te gebruiken als eet-, woon- of als slaapkamer. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de voor-zijkamer, af te sluiten via glas in lood schuifdeuren. Ideaal te gebruiken als studie/werkkamer met Frans balkon of om te betrekken bij de woonkamer. Voormalige keuken aan de achterzijde. Deze ruimte is reeds in gebruikt als slaapkamer. De kamer geeft toegang tot het achterbalkon op het westen.

3e Verdieping:
De overloop met lichtkoepel biedt toegang tot de verschillende vertrekken. Modern betegelde badkamer met douchecabine, 2e toilet, wastafelmeubel en designradiator. Ruime slaapkamer 3 (ca. 13m2) met lichte laminaatvloer, vaste kast en toegang tot het inpandige balkon. Slaapkamer 4 (ca. 12m2) met lichte laminaatvloer, vaste kast en openslaande deuren naar het inpandige balkon.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 120m2
– het appartement is gelegen op eigen grond in een wijk die is aangewezen als beschermd stads- en dorpsgezicht
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel
– het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
– actieve VvE, met een bijdrage € 75,- per maand
– navolgende werkzaamheden zijn door de vve reeds uitgevoerd: balkons gerenoveerd, voegwerk achtergevel, ijzerwerk
balkons, alle lateien in de achtergevel zijn vervangen.
– verwarming en warm water middels cv ketel 2010
– eigen berging in de onderbouw (ca. 4.00×2.00)
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.