Te koop: Sportlaan 300 , VLAARDINGEN

Onwijs leuk, licht en goed onderhouden 3-kamer appartement (2-slaapkamers), gelegen op de 7e verdieping van het goed onderhouden en rustige appartementencomplex aan de Sportlaan!! Het appartement heeft een nette keuken en badkamer en is volledig voorzien van dubbelglas.

Het appartement heeft een vrij uitzicht over de groene omgeving en ligt zeer gunstig ten opzichte van winkels, openbaar vervoer en verschillende uitvalswegen.

Indeling:
Entree appartementencomplex middels gesloten portiek met bellen en brievenbussentableau, lift of trap naar de 7e verdieping; klein voorportaaltje op galerij voor de woning met de mogelijkheid tot het plaatsen van een bankje of stoelen. Hier zit je heerlijk in de avondzon.

Entree woning. Tochtportaal met vaste proviandkast. Ruime hal (ca. 2.70×1.95). Toegang tot de lichte woon- eetkamer (ca. 5.20×4.20) met een nette laminaatvloer en een sierschouw met haard. Vanuit de woonkamer heb je een geweldig vergezicht over de omgeving. Slaapkamer galerijzijde (ca. 4.00×3.45) met laminaatvloer en vaste inbouwkast. Slaapkamer 2 (ca. 4.10×3.30) met vaste kast. Keuken met modern hoek keukenblok met koelvriescombinatie, gaskookplaat en vaatwasser. Volledig betegelde badkamer met wastafelmeubel en inloopdouche. Keurig toilet met wandcloset.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 72m2
– eigen kelderbox
– zeer actieve vereniging van eigenaren met een bijdrage van €140,= p.m. exclusief voorschot stookkosten
– voorschot stookkosten ca. €46,= per maand
– gemeenschappelijk tuin met terras voorzien barbecue
– verwarming middels blokverwarming
– warm water middels een boiler (vernieuwd in 2018)
– de gehele woning is voorzien van dubbel glas
– erfpacht 76 euro per jaar
– oplevering in overleg