Te koop: Sportlaan 280 , VLAARDINGEN

Onwijs leuk, licht en goed onderhouden 2-3-kamer, gelegen op de 5e verdieping van het goed onderhouden en rustige appartementencomplex aan de Sportlaan!! Het appartement heeft een nette keuken en badkamer en is volledig voorzien van dubbelglas.

Het appartement heeft een vrij uitzicht over de groene omgeving en ligt zeer gunstig ten opzichte van winkels, openbaar vervoer en verschillende uitvalswegen.

Indeling:
Entree appartementencomplex middels gesloten portiek met bellen en brievenbussentableau, lift of trap naar de 5e verdieping; klein voorportaaltje op galerij voor de woning met de mogelijkheid tot het plaatsen van een bankje of stoelen. Hier zit je heerlijk in de avondzon.

Entree woning. Tochtportaal met vaste proviandkast. Ruime hal (ca. 2.70×1.95). Toegang tot de doorgebroken, lichte woon- eetkamer met een nette laminaatvloer en keurig afgewerkte wanden en plafonds. Vanuit de woonkamer heb je een geweldig vergezicht over de omgeving. Slaapkamer galerijzijde (ca. 4.00×3.45) met laminaatvloer en vaste inbouwkast. Keuken met modern hoek keukenblok met koelvriescombinatie, combimagnetron, gaskookplaat, vaatwasser en opstelplaats wasmachine. Volledig betegelde badkamer met wastafelmeubel en ligbad. Keurig toilet met wandcloset.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 72m2
– Bouwjaar woning 1957
– De woning is op erfpachtgrond gelegen met een jaarlijkse vaste canon van € 75,59 (fiscaal aftrekbaar), het recht loopt
tot 15-12-2054
– eigen kelderbox in de onderbouw
– zeer actieve vereniging van eigenaren met een bijdrage van €150,= p.m. exclusief voorschot stookkosten
– voorschot stookkosten ca. €46,= per maand
– volledig voorzien van dubbel glas
– gemeenschappelijk tuin met terras voorzien barbecue
– verwarming middels blokverwarming
– warm water middels een boiler
– de gehele woning is voorzien van dubbel glas
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.