Te koop: Sportlaan 246 , VLAARDINGEN

Onwijs leuk, licht en goed onderhouden 3-kamer, gelegen op de top verdieping en aan de VOORZIJDE van het goed onderhouden en rustige appartementencomplex aan de Sportlaan!! Het appartement heeft een nette keuken en badkamer en is volledig voorzien van dubbelglas en airco.

Het appartement heeft een vrij uitzicht vanuit de woonkamer, slaapkamer en vanaf het balkon over de groene omgeving en ligt zeer gunstig ten opzichte van winkels, openbaar vervoer en verschillende uitvalswegen.

Indeling.
Begane grond:
Entree. Tochthal met vaste kast met opstelplaats geiser. Hal met meterkast en toegang tot de diverse vertrekken. Ruime, lichte woonkamer met fraaie parketvloer en met vrij uitzicht over de een brede groenstrook en de sportvelden. De woonkamer beschikt over een airconditioning. De moderne keuken is recent vernieuwd en beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, vriezer en koelkast.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de galerijzijde en beschikt over een ingebouwde schuifwanden kast. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van wasmachine aansluiting en volledig openslaande deuren naar het balkon. Het balkon is voorzien van fraaie terrasplanken met sfeerverlichting en gelegen op het zuidoosten en heeft een vrij uitzicht over de omgeving en sportvelden. De nette badkamer beschikt over een douchecabine, toilet, wastafelmeubel en designradiator.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van ca. 70m2
– Volledig voorzien van dubbel glas
– Verwarming door middel van blokverwarming
– Badgeiser 2003 eigendom
– Erfpacht € 75,= per jaar
– Actieve vereniging van huiseigenaren met een bijdrage van €148,70
– Voorschot stookkosten blokverwarming €46,30
– Oplevering januari 2022

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.