Te koop: Sint-Jobstraat 25 , ROTTERDAM

Prachtig wonen in het voormalig pakhuis “De Herder” op een TOP locatie, direct aan de Sint-Jobshaven. Dit appartementencomplex aan de Sint-Jobshaven heeft een unieke uitstraling en laat je genieten van het historische en dynamische Lloydkwartier. Dit moderne en net afgewerkte loft appartement is voorzien van een ruime woonkamer van ca. 60m2, prachtig hoge plafonds (ca. 3.10mtr), een open keuken en een moderne badkamer. Hier wonen betekent genieten van de rustige omgeving aan het water, met het stadscentrum om de hoek. Vele stadse faciliteiten zoals theater, cafes, restaurants, een (AH) supermarkt, een goed aangeschreven basisschool en kinderdagverblijven en sportschool zijn in de directe nabijheid.
De woning is gelegen aan een autovrije wandelkade direct aan de Sint Jobshaven. Binnen ervaart u de inspirerende combinatie van het robuuste karakter van het oude pakhuis en de stoere hoge constructie met alle gemakken van de moderne afbouwtechnieken.

Is dit jouw droomplekje? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Centrale entreehal met bellentableau, brievenbussen, toegang naar bergingen en lift. Ruim en authentiek trappenhuis

Indeling:
Entree op de 1e verdieping, gang met inpandige berging en toiletruimte voorzien van fonteintje. Zeer ruime woon-eetkamer met parketvloer.
De woonkeuken, woonkamer en slaapkamer vormen samen een geheel. Op de vloer ligt prachtig massief parket. De ruime woonkeuken is voorzien van een basic wandkeukenblok voorzien van een betonnen aanrecht met een spoelbak, voldoende kastruimte, een afzuigkap en een oven. De keuken is intensief gebruikt en is aan vervanging toe. Aansluitend op de woonkamer bevindt zich de loggia. De keuken, woonkamer en slaapkamer worden optisch afgescheiden door middel van een kamerverhoging. Badkamer ensuite met een ruime inloopdouche, een vaste wastafel en een kast met opstelplaats wasmachine en droger.

Eigen kelderbox in de onderbouw.
Separate parkeerplaats te koop voor € 25.000,= k.k.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Woonoppervlakte ca. 105m2
• Bouwjaar: 1940, transformatie naar appartementen 1999
• Inhoud circa 330 m3
• Gelegen op erfpachtgrond tot 29-06-2097, waarvan de canon is afgekocht tot 29-06-2048
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage € 151,- per maand
• In de koopovereenkomst wordt een niet bewoond clausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede
verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.