Te koop: Sibeliusplein 119 , SCHIEDAM

Fraai gemoderniseerd 4-5 kamer appartement op de 5e verdieping met prachtig uitzicht! Bent u op zoek naar een woning waarbij u slechts uw meubels hoeft in te brengen? Dan kunt u hier terecht! De woning is recent, grotendeels gemoderniseerd met onder andere een nieuwe keuken, nieuwe meterkast, nieuwe laminaatvloeren en binnenschilderwerk. De woning ligt in een goed onderhouden appartementencomplex met een actieve VVE, welke voorzien is van een lift. Aan het complex ligt een grote groenstrook, waardoor de ligging erg beschut is en het uitzicht erg fraai. De ligging Schiedam-Groenoord is erg centraal t.o.v. openbaarvervoer, winkels en de diverse uitvalswegen.

Indeling:
Voor de afmetingen verwijzen wij u naar de plattegrond.

Begane grond:
Afgesloten portiek met brievenbussen en bellentableau. Tevens is er toegang tot de dubbele lift, trappenhuis en eigen berging.

5e verdieping:
Entree, hal, meterkast, gang met toegang tot alle vertrekken. Luxe keuken uit 2019 met een wandkeukenblok in mat zwart voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser met lift, combimagnetron en oven. Tevens is er voldoende ruimte voor een koel/vriescombinatie en beschikt de keuken over een vaste kast. Heerlijk ruime woonkamer met vaste kast en doorgang naar zij-werkkamer. De zijkamer (eventueel vierde slaapkamer) is opengebroken waardoor een zeer royale woonkamer / leefruimte is ontstaan. In deze huidige tijd leent deze kamer zich uitstekend als thuiswerkkamer. Toegang tot het balkon op het Zuid Westen voorzien van zonwering. De drie overgebleven slaapkamers zijn allemaal lekker ruim en licht. De wasmachineaansluiting is verplaats naar een van de slaapkamers aan de galerijzijde. Een heerlijke ruimte om de was en strijk te doen of om gewoon de deur achter je dicht te trekken zonder rommeltjes in het zicht. De badkamer is voorzien van een nette open douche en wastafel. De badkamer is basic qua afwerking. Separaat toilet met fontein. Verder is er nog een inpandige berging/vaste kast welke beschikt over een boiler voor warm water.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 94m2
– gelegen op eigen grond
– warm water middels boiler en verwarming middels blokverwarming.
– zeer actieve VvE; de bijdrage per maand is €170 inclusief voorschot gasverbruik, stookkosten van €70,=
– Separate berging op de begane grond.
– keuken met inbouwapparatuur 2019
– nieuwe laminaatvloeren 2019
– gasmeter verwijderd, koken op een inductie kookplaat
– nieuwe meterkast 2019
– warm water middels eigen boiler.
– elektrische zonneschermen in woonkamer en zijkamer tpv balkon 2020
– nagenoeg de gehele woning is voorzien van dubbel glas.
– kindvriendelijke woonwijk.

Oplevering in overleg, kan direct.

“Huis kopen? Neem uw eigen NVM-makelaar mee!”.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.