Te koop: Schiedamseweg 44 , VLAARDINGEN

Dit karakteristieke herenhuis uit 1915 is in 2015 in stijl gerenoveerd, waarin de authentieke details bewaard zijn gebleven, zoals de dakspanten, originele raampartijen met glas-in-lood, hoge plafonds met lijstwerk en geslepen glazen ruiten. Woorden zijn verder overbodig, foto’s zeggen al genoeg. De woning is gelegen aan de Schiedamseweg en ligt gunstig ten opzichte van de haven en het stadshart van Vlaardingen, in de nabijheid van scholen, schouwburg, openbaar vervoer en wandelpark ’t Hof. Een parel van een woning.

Indeling.
Begane grond.
Verzorgde voortuin, deels voorzien van bestrating en van kunstgras. Entree woning met originele hardhouten voordeur. Vestibule met originele glas in lood tussendeur en wand-lambrisering. Hal voorzien van wand- lambrisering en lijstwerk plafond. Modern afgewerkt toilet met wandcloset. Trap naar 1e verdieping en twee deuren naar de woonkamer. Ruime woonkamer ensuite van ca. 35m2 met voor- en achterkamer. De vloer is vervangen door een betonnen vloer met gietvloer afwerking. In de voorkamer is een open haard gesitueerd en de originele raampartijen met glas in lood bovenlichten maken het plaatje compleet. Aangrenzend aan de eetkamer de half open keuken in de achteraanbouw. De keuken is voorzien van een L-vormig keukenblok met voldoende kast- en laderuimte, 5 pits gaskookplaat, blokschouw, combi magnetron, Quooker en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot een patio/binnenplaats. Op het achterplaatsje een vaste bergkast voor de wasmachine en cv-combiketel, een tweede vaste bergkast en toegang tot de steeg die uitkomt op de Eendrachtstraat.

1e verdieping.
Overloop met trap naar 2e verdieping, toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. Ruime 1e slaapkamer (ca. 4.65×4.50) gelegen aan de voorzijde, voorzien van grote raampartijen met glas-in-lood bovenlichten, marmeren schouw en houten planken vloerafwerking. Slaapkamer 2 (ca. 4.50×2.40) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is thans in gebruik als kastenkamer. Via openslaande deuren toegang tot het dakterras. Het dakterras van ca. 10 m2 is gelegen op het zuidwesten. Badkamer met met 2e toilet, wastafelmeubel, douchecabine en Finse sauna.

2e verdieping. Op de 2e verdieping zijn 2 slaapkamers gesitueerd. Slaapkamer 3 aan de achterzijde (ca. 6.80×3.05) met dakspanten in het zicht. Slaapkamer 4 (ca. 3.05×2.55) aan de voorzijde met tevens de dakspanten in het zicht en met originele dakkapel. Ruime inpandige berging.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 135 m2
– gelegen op eigen grond
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel (2015)
– betonnen begane grond vloer
– grotendeels enkel glas met voorzetramen
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.