Te koop: Schiedamseweg 240 , VLAARDINGEN

Zeer ruime benedenwoning met souterrain en een woonoppervlakte van ca. 136 m2. Dit appartement is een eenvoudige staat van afwerking en dient dus gemoderniseerd te worden, maar biedt ontzettend veel mogelijkheden.
Het appartement heeft een gemiddeld ca. 9.10 meter diepe achtertuin op het zuid-oosten en ligt op een centrale plek in de Oostwijk. Op korte afstand van toekomstig metrostation Vlaardingen Oost, winkelcentrum van Hogendorpkwartier en oprit naar de A-4. Het centrum van Vlaardingen is eveneens dichtbij net als Theater Stadsgehoorzaal en Oranjepark ’t Hof.

INDELING:

Begane grond:
Entree, voorportaal. Hal met ruime vaste kast v.v. elektrische installatie, toilet, geheel betegelde doucheruimte en trap naar souterrain. Riante woonkamer-en-suite met schuifdeuren en vaste kasten en erker en een totale vloeroppervlakte van ca. 45 m2. De voorkamer beslaat hiervan ca. 27 m2, de achterkamer de resterende ca. 18 m2. Keuken van ca 5 m2 met eenvoudige inrichting en deur naar het balkon van geiser en deur naar balkon van iets meer dan 3 m2.

Souterrain:
Souterrain op prima stahoogte van ca. 2.63m hoop Ruime Overloop met toegang tot alle vertrekken v.v. geiser en deur naar de achtertuin. Slaapkamer aan achterzijde van ruim 20 m2. Tweede kamer aan voorzijde van ruim 21 m2, met beperkte daglichttoetreding. Inpandige berging/wasruimte van ca. 10 m2.

Tuin:
Zonnige achtertuin op het zuiden-oosten gelegen van ca. 9.10 meter diep en ca. 6.20 meter breed met zijuitgang.

Bijzonderheden:
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas. Verwarming op de begane grond d.m.v. gaskachels, souterrain niet verwarmd. Warm water d.m.v. geiser. Elektrische installatie met 3 groepen en aardlekschakelaar. De woning is gelegen op eigen grond. Het complex is een beeldbepalend voor de gemeente Vlaardingen. Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 75,= per maand. Bouwjaar 1932.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.