Te koop: Rotterdamseweg 46 , VLAARDINGEN

In de wijk Babberspolder gelegen, goed onderhouden, ruime 5 kamer tussen eengezinswoning. Deze “jonge” woning is in 1994 gebouwd en heeft een verrassende indeling, waardoor er een speelse leefruimte ontstaat met veel wooncomfort met onder andere een woonkamer en een separate woonkeuken, 4 ruime slaapkamers en een tevens heeft de woning een zonnige gelegen tuin op het zuiden en een vrije ligging en uitzicht. De ligging is centraal t.o.v. het Oranjepark, scholen, winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer. De woning oogt iets gedateerd, maar is altijd met liefde onderhouden.

Omschrijving:
Begane grond. Entree, ruime hal, meterkast, toilet met fontein. Tuingerichte woonkamer met ruime trapkast en via schuifpui toegang naar de tuin. Woonkeuken aan de voorzijde van de woning met hoekkeuken voorzien van koelkast, oven, kookplaat en afzuigkap.

1e verdieping:
Ruime overloop. Voorslaapkamer van ca. 15m². 2 riante slaapkamers aan de achterzijde van ca. 10m² en ca. 9m2. Badkamer, geheel betegeld voorzien van douchehoek en ligbad, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
Ruime overloop met opstelplaats cv ketel en wasmachine. De overloop is voldoende ruim om te gebruiken als werkplek.
Ruime 4e slaapkamer van ca. 15m² aan de achterzijde van de verdieping.

Tuin
Fraaie zonnige achtertuin van ca. 8 meter diep en 5,1 meter breed voorzien van zonwering, terrastegels, beplanting en stenenberging met elektra en achterom.

Overige:
– woonoppervlakte ca. 122m2
– bouwjaar 1994
– perceelgrootte 110m2
– de erfpachtverplichting is voor 50 jaar afgekocht tot 7 juli 2043.
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel Intergas 2018
– volledig voorzien van dubbel glas
– oplevering overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.