Te koop: Rotterdamsedijk 182 a, SCHIEDAM

Ruime goed onderhouden bovenwoning gelegen nabij het centrum van Schiedam. De woning heeft een nette keuken en badkamer, een ruime woonkamer en twee slaapkamers. De ligging is gunstig nabij vele winkels, uitvalswegen, scholen en openbaar vervoer.

Indeling:
Entree. Trap naar 2e verdieping. Hal met betegeld toilet. Toegang tot de woonkamer. Ruime, lichte woonkamer van ca. 37 m2 met houten vloerdelen, deur naar het balkon aan de achterzijde en een half open keuken in u-opstelling. De keuken beschikt over voldoende kast- en opbergruimte, 5-pits gasfornuis en een koel/vriescombinatie. Zijkamer met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde.

Trap naar 3e verdieping met meterkast. Overloop met toegang tot de twee slaapkamers en een vaste kast met wasmachineaansluiting en de opstelplaats van de cv-combiketel. Slaapkamer 1 is ca. 5 m2 en gelegen aan de voorzijde van het appartement. Slaapkamer 2 is ca. 15 m2, heeft een vaste kast en geeft toegang tot de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 90 m2
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 125,=
– gelegen op eigen grond
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel (huur)
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.