Te koop: Rontgenstraat 16 a/b, VLAARDINGEN

Roentgenstraat 16 A + B, 3131 RN te Vlaardingen (Vettenoordsepolder)

Ruime en vrijwel in zijn geheel gerenoveerde dubbele benedenwoning met achtertuin.
De woning is centraal gelegen met voorzieningen zoals metrostation, supermarkt en het centrum op loopafstand.

Het betreft 2 samengevoegde voormalige appartementen waardoor er nu een heerlijk eengezinswoning is ontstaan, met een oppervlakte van maar liefst 120 m2!

Indeling:
Begane grond. Entree, gang met verlaagd plafond voorzien van inbouwspotjes, meterkast, ruimte onder de trap en vaste trap naar de eerste verdieping. Toilet met wandcloset en fonteintje. Slaapkamer 1 aan de voorzijde van de woning. Tussengelegen 2e slaapkamer met verlaagd plafond voorzien van inbouwsport en met daglichttoetreding door middel van bovenlichten. Luxe afgewerkte badkamer met beton cire gestucte wanden, verlaagd plafond met inbouwspots, ruime inloopdouche en wastafelmeubel met spiegelkast. Slaapkamer 3 aan de achterzijde van de woning, met verlaagd plafond voorzien van inbouwsport en met aansluitend een vaste (inloop)kast. Doorloop naar wasruimte met opstelplaats wasmachine en droger. Achtertuin op het noorden met terrasoverkapping en buitentrap naar de 1e verdieping.

1e verdieping. Deze verdieping is via een binnentrap, alsmede te bereiken via de open portiektrap aan de straatzijde. Overloop met verlaagd plafond voorzien van inbouwspots, modern afgewerkt toilet voorzien van fonteintje. Ruime woonkamer met laminaatvloer, verlaagd plafond met inbouwspots, deels leisteen-stroken wandafwerking en uitzicht op het plein. Tussengelegen eetkamer. Deze ruimte is bereikbaar via de gang en de keuken. Half open keuken aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een modern wandkeukenblok met de navolgende inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, spoelbak, elektrische kookplaat, afzuigkap en een oven. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Vanuit de bijkeuken is via een stalen buitentrap de tuin bereikbaar.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 120m2
– In 2007 is vrijwel de gehele woning gerenoveerd met onder andere een nieuwe keuken, elektra, de wanden en
plafonds zijn gestuukt en geschilderd, nieuwe laminaatvloeren en nieuwe cv ketel. In 2017 is de begane grond opnieuw
aangepakt met onder andere een nieuwe badkamer, de wanden en plafonds gestuukt en geschilderd en nieuw
laminaat
– grotendeels voorzien van dubbel glas
– erfpacht: eeuwigdurend: € 23,- per jaar
– vereniging van Eigenaren: bijdrage € 75,- per maand
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.