Te koop: Rontgenstraat 14 a, VLAARDINGEN

OPEN HUIS: MAANDAG 12 NOVEMBER 2018 VAN 16.00UUR T/M 17.30UUR.

Nette 2-kamer benedenwoning met achtertuin, gelegen op steenworp afstand van het centrum. De woning is netjes onderhouden met eigen cv combiketel, deels kunststof kozijnen met dubbel glas, nette laminaatvloeren en aangebouwde berging. De ligging is zeer praktisch met het centrum, openbaar vervoer, toekomstig metrostation en supermarkt allen op loopafstand. Starters grijp je kans!

Indeling:
Entree, hal, garderobenis, trapkast, meterkast. Voorkamer van ca. 10m2 met laminaatvloer en zicht op het plein. Tussenkamer van ca. 13m2 voorzien van laminaatvloer. Zowel de voor- als tussenkamer zijn voorzien van een strak spanplafond. Achterkamer van ca. 18m2 met wastafel met meubel. Gesloten keuken met eenvoudig keukenblok. Aangebouwde houten schuur met aansluiting wasmachine. Geheel betegelde doucheruimte voorzien van toilet en radiator.

Tuin
Betegelde achtertuin met noorden ligging van ca. 8 meter diep en 5 meter breed.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 58m2
– gelegen op eigen grond
– actieve vve met een maandelijkse bijdrage van €100,=
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel 2009 (lease)
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.