Te huur: Roemer Visscherstraat 316 , VLAARDINGEN

TE HUUR: Roemer Visscherstraat 316 TE VLAARDINGEN.
Heerlijk wonen in dit 2-kamer appartement met een vrij uitzicht vanaf de 4e verdieping.

VOORWAARDEN VERHUUR:
– Netto (kale) huurprijs € 750,– per maand
– Huurcontract minimaal 1 jaar
– Huurprijs is exclusief gas, water, licht
– Woning wordt ongemeubileerd verhuurd
– Mocht u concrete interesse hebben dan vragen we u een kopie legitimatie en 3 recente loonstroken en/of jaaropgave en/of werkgeversverklaring aan te leveren. Bent u zelfstandige dan vragen wij u vragen om een IB-60 formulier 2017 (op te vragen bij de Belastingdienst).
– Voor toewijzing van deze woning voeren wij een kredietcheck uit naar het betaalverleden van de kandidaat huurder, indien u hier positief uitkomt kan de woning worden bezichtigd en mogelijk aan u worden toegewezen.
– Verhuurder behoudt zich het recht van gunning

De keuken heeft een modern antraciet kleurig front, de kozijnen zijn geheel in kunststof uitgevoerd en voorzien van dubbel glas. Het appartement maakt deel uit van een goed onderhouden wooncomplex en heeft een afgesloten ontvangsthal en een gezamenlijke tuin Het appartement ligt in een vriendelijke wijk met veel groen en ruimte met in directe omgeving winkels, supermarkt, openbaar vervoer en aansluiting op de snelweg.

Indeling
Entree ruime hal/gang met laminaatvloer, meterkast en bergkast en lambrisering. Toilet met fonteintje. Slaapkamer van ca. 10 m2 met behangen wanden en toegang naar de badkamer. De badkamer is voorzien van witte betegeling, daglicht, wastafelmeubel en douchecabine. Mooie ruime keuken met een antraciet front, laminaatvloer, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, geiser en wasmachine aansluiting. Via de keuken is de toegang naar het balkon van 3 m2 met oosten ligging. Sfeervolle woonkamer van ca. 18m2 met laminaatvloer met moderne print, veel lichtinval, mede door zijraam en uitzicht over de wijk.

Berging
In de onderbouw is een ruime eigen berging van ca 8 m2.

Deze brochure is met zorg samengesteld, echter wij zijn niet aansprakelijk voor evt. onjuiste of onvolledige informatie.