Te koop: Roemer Visscherstraat 298 , VLAARDINGEN

VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE NEMEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER AAN! EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Keurig 2 kamer appartement op de 1e woonlaag van een net appartementencomplex met een actieve vereniging van eigenaren. De woning heeft een eigen berging in de onderbouw en een verzorgde gemeenschappelijke tuin. De woning is gelegen nabij winkels en ook recreeren kun je om de hoek in de Broekpolder of bij de Krabbenplas. Openbaar vervoer en snelwegen eveneens snel te bereiken. Kom snel eens kijken!

Indeling:
Het appartementencomplex is voorzien van een gesloten portiek met brievenbussen en intercominstallatie.

1e verdieping:
Entree. Gang met meterkast en toilet. Nette woonkamer met strakke wanden, vrij uitzicht en veel lichtinval. Ruime slaapkamer van ca. 3.60 x 3.20m. De eenvoudige keuken is voorzien van een wandkeukenblok, bad geiser en kookplaat. Tevens toegang tot balkon (oosten) met vrij uitzicht over de gemeenschappelijke tuin. De badkamer is vanuit de keuken bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van ca. 50m2
– Voorzien van centrale verwarming door middel van blokverwarming
– Volledig voorzien van dubbel glas
– Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage ca. € 150,= per maand inclusief voorschot stookkosten
– Gelegen op erfpacht grond, (recht tot 31 december 2062, vaste jaarlijkse canon van € 43,11)
– Gemeenschappelijke tuin van de VVE
– oplevering: in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.