Te koop: Roemer Visscherstraat 246 , VLAARDINGEN

Dit lichte 2 kamer hoekappartement is fraai gelegen in een rustige woonwijk met zicht op het groen. Door de hoekligging stroomt er veel daglicht de woning binnen. De supermarkt, diverse winkels, scholen en het openbaar vervoer is op loopafstand bereikbaar. De recreatiegebieden De Krabbenplas en De Broekpolder liggen in de nabije omgeving.

Indeling:

Begane grond
Gemeenschappelijke tuin. Afgesloten entree voorzien van bellenplateau en brievenbussen. Toegang tot trappenhuis en eigen berging.

3e verdieping

Entree woning, gang voorzien van meterkast, bergkast en toegang tot de diverse vertrekken. De keuken is deels betegeld voorzien van een wandkeukenblok met spoelbak, 4-pits gaskookplaat, oven, wasmachineaansluiting en geiser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon van ca. 3.5 m2 op het waarop u van de ochtendzon kunt genieten;

Woonkamer ca. 17 m2 met veel lichtinval door de hoekligging en ruime raampartijen. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en is ca. 9 m2. De compacte badkamer is voorzien van een douchecabine en toilet.

Bijzonderheden
– woonoppervlakte van ca. 46 m2
– verwarming door middel van blokverwarming
– warm water door middel van geiser
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage € 151,= inclusief voorschot stookkosten € 51,=
– oplevering in overleg;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.