Te koop: Roemer Visscherstraat 236 , VLAARDINGEN

Op 1e woonlaag gelegen prachtig 4-kamer appartement met luxe, half open keuken met diverse inbouwapparatuur, luxe badkamer, vloerverwarming en een dubbel balkon op het zuid-westen. Het appartement is in zijn geheel voorzien van dubbel glas en centrale verwarming (dmv blokverwarming), op de begane grond is een eigen bergingbox en separate onder gelegen garage los te koop.

De VvE is zeer actief en heeft een eigen grote besloten tuin. De ligging is goed nabij winkelcentrum en openbaar vervoer als bus en metro.

Indeling
algemene afgesloten entree met verzorgt trappenhuis. Entree woning 1e verdieping. Gang voorzien van intercom, meterkast, laminaatvloer met vloerverwarming en toilet met handwasbakje. Woonkamer op het zuiden ca. 5.75×3.75 voorzien van laminaatvloer met vloerverwarming en deur met dubbel glas naar balkon op het zuiden. Luxe half open keuken ca. 3.90×1.90 met laminaatvloer voorzien van vloerverwarming, kookeiland voorzien van inductie kookplaat met rvs afzuigschouw, combi oven en rvs spoelbak. Slaapkamer 1 ca. 4.00×2.80 voorzien van laminaatvloer, granol wanden en houten kozijnen met dubbel glas. Slaapkamer 2 ca. 5.00×2.60 voorzien van laminaatvloer en houten kozijnen met dubbel glas. Slaap-waskamer 3 ca. 4.75×1.70 voorzien van laminaatvloer, aansluiting wasautomaat, opstelplaats boiler Inventum, en houten kozijnen met dubbel glas. Luxe badkamer ca. 2.05×2.20 voorzien van inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel, vloerverwarming en geluidsinstallatie. Bergingbox in de onderbouw.

Garage ca. 4.00×5.80 los te koop € 30.000,– k.k.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 85m2
– actieve vve bijdrage VvE € 140,98 per maand
– voorschot stookkosten € 73,00 per maand;
– vve bijdrage garage €24,52 per maand (alleen van toepassing bij aankoop garage)
– de elektrische installatie omvat 7 groepen met aardlekschakelaar en dubbel meter;
– gezamenlijke tuin;
– erfpacht € 68,07 per jaar tot 31-12-2062
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.