Te koop: Robert Schumanring 259 , VLAARDINGEN

Een royale en bijzonder fraai uitgevoerde 4-kamer maisonnette met zonnig balkon op het zuiden. De woning is zeer gunstig gelegen, op loopafstand van winkelcentrum de Loper, verschillende openbaar vervoerverbindingen en uitvalswegen. De woning is van alle comfort voorzien zoals 3 slaapkamers, moderne keuken, fraaie badkamer, grote woonkamer, dubbel glas, eigen berging en strak afgewerkte vloeren en wanden.

Omschrijving:
Entree, gang met meterkast, toilet met fonteintje. Ruime woonkamer van ca. (ca. 5.50×4.40) met fraaie laminaatvloer, spachtelputzwanden, trapkast en toegang tot het balkon op het zuiden met zonwering; keuken met wandkeukenblok en de navolgende apparatuur: 4pits keramische kookplaat, rvs spoelbak en afzuigschouw.

1e verdieping:
Zeer royale overloop met vaste kast voorzien van boiler. Moderne badkamer met douchecabine, 2e toilet, wastafelmeubel en designradiator. 3 slaapkamers van respectievelijk 12 m2, 9m2 en 9m2.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 83m2
– gelegen op eigen grond
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 163,= (incl. stookkosten)
– verwarming door middel van blokverwarming
– warm water door middel van boiler
– eigen berging in de onderbouw
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.