Te koop: Robert Schumanring 245 , VLAARDINGEN

*** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE NEMEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER AAN!
MOCHT U OP DE RESERVELIJST WILLEN KOMEN, REAGEER DAN VIA FUNDA, NIET VIA DE TELEFOON.
BEDANKT VOOR UW BEGRIP. ***

Keurig onderhouden 3-kamer maisonnette gelegen in Vlaardingen Holy. De woning beschikt over een nette keuken, recent verbouwde luxe badkamer en een zonnig balkon. De woning is gelegen in een goed onderhouden appartementen complex met gezonde vereniging van eigenaren. Om de hoek ligt het winkelcentrum De Loper, diverse scholen en het openbaar vervoer. Ook de natuurgebieden de ‘Broekpolder’ en ‘Krabbeplas’ zijn in de nabije omgeving. De diverse uitvalswegen zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Indeling:

Begane grond.
Open portiek met brievenbussen en trapopgang naar de appartementen en toegang tot eigen berging.

2e verdieping.
Overdekte galerij met toegang tot de appartementen.
Entree tot de woning. Hal met trap naar de woonverdieping en toegang tot slaapkamer 1 en de badkamer. De luxe badkamer is voorzien van een strakke vloer- en wandbetegeling, inloopdouche met handdouche, wastafelmeubel, spiegelkast en wasmachine aansluiting. Slaapkamer 1 is ca. 14m2, gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over vloerbedekking.

1e verdieping.
Hal met toilet, vaste kast met opstelplaats boiler en toegang tot de overige vertrekken. Ruime, lichte woonkamer gelegen aan de achterzijde van het appartement. De woonkamer is voorzien van een vaste kast, fraaie laminaatvloer en geeft toegang tot het zonnige balkon. Het zonnige balkon is gelegen op het zuiden en beschikt over een zonnescherm. De nette keuken en slaapkamer 2 zijn beide gelegen aan de achterzijde van de woning. De nette keuken beschikt over een wandkeukenblok met voldoende kast- en opbergruimte, inductiekookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en een losstaande koel/vriescombinatie. Slaapkamer 2 is ca. 9m2 en beschikt over vloerbedekking.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 74m2
– verwarming door middel van blokverwarming
– warm water door middel van boiler 80 liter
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 190,= inclusief voorschot stookkosten
– gelegen op eigen grond
– oplevering Q1 2022

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.