Te koop: Robert Schumanring 212 , VLAARDINGEN

Goed onderhouden 4-kamer maisonnette gelegen in Vlaardingen Holy. De woning beschikt over een heerlijk ruim zonnig balkon, open keuken en nette badkamer. De woning is gelegen in een goed onderhouden appartementen complex met een actieve vereniging van eigenaren. Om de hoek ligt het winkelcentrum De Loper, diverse scholen en het openbaar vervoer. Ook de natuurgebieden de ‘Broekpolder’ en ‘Krabbeplas’ zijn in de nabije omgeving te vinden. De diverse uitvalswegen zijn vanaf het appartement makkelijk en snel bereikbaar.

Indeling:
Begane grond.
Open portiek met brievenbussen en trappenhuis naar eerste verdieping.

1e verdieping.
Galerij met toegang tot het appartement. Entree. Hal met meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer. Lichte woonkamer met een ruim, zonnig op het zuiden gelegen balkon, open keuken en trap naar de slaapverdieping. De nette keuken is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een wandkeukenblok in hoekopstelling, keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, koel/vriescombinatie en een vaatwasser.

2e verdieping.
Overloop met toegang tot de diverse vertrekken en vaste kast voorzien van wasmachine aansluiting en opstelplaats boiler. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement. Een van de slaapkamers beschikt over vaste bureaus. De ruime slaapkamer aan de voorzijde van het appartement is voorzien van een vaste schuifwandenkast. De badkamer is gelegen in het midden en is voorzien van een hoek/ligbad, wastafelmeubel en handdoekenradiator.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 83 m2
– volledig voorzien van dubbel glas
– verwarming door middel van blokverwarming
– warm water door middel van boiler (huur)
– gelegen op eigen grond
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 150,= exclusief stookkosten van ca. € 42,=
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.