Te koop: Robert Schumanring 191 , VLAARDINGEN

Vrij uitzicht op de Holysingel in deze lichte, moderne en sfeervolle 3 kamer maisonnette met een moderne badkamer en luxe hoekkeuken. De woonkamer van ruim 24 m2 is voorzien van een fraaie laminaatvloer en heeft een royaal zonnig balkon op het zuidwesten De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en heeft 2 slaapkamers, gelegen op de eerste en tweede woonlaag. Vanuit de woning is een vrij groen uitzicht. Winkelcentrum de Loper, openbaar vervoer (bus en tram) en recreatiepark de Broekpolder zijn allen binnen handbereik.

Indeling
Overdekte galerij met entree van de woning met hiernaast de deur van de meterkast.

Entree. Hal met trapkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot slaapkamer 1 en de badkamer. Slaapkamer 1 is ca. 14 m2 en gelegen aan de achterzijde van het appartement. De moderne badkamer is voorzien van een donkere betegeling met inloopdouche voorzien van massagestralen, wastafelmeubel, handdoekenradiator en mechanische ventilatie.

Via trap naar tweede woonlaag, ruime overloop met toilet, bergkast met wasmachine aansluiting, boiler (80 liter) en toegang tot de diverse vertrekken. Royale sfeervolle, lichte woonkamer van ruim 24 m2 met fraaie laminaatdelen, strakke wand- en plafondafwerking en toegang naar balkon. Het balkon is gelegen over de volledige breedte van de woning. Luxe hoekkeuken met voldoende kast en opbergruimte. Verder beschikt de keuken over een koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron en een vaatwasser. Slaapkamer 2 is ca. 7 m2 en gelegen naast de keuken.

Berging
Eigen berging met elektra.

Overige
– Woonoppervlakte van ca. 73 m2
– Hardhouten kozijnen voorzien van dubbel glas
– Verwarming d.m.v. blokverwarming
– Warmwatervoorziening d.m.v. boiler (lease)
– Gelegen op eigen grond
– Actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 186,= inclusief voorschot stookkosten ca. € 44,=
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.