Te koop: Robert Schumanring 103 , VLAARDINGEN

Heerlijk 4-kamer appartement gelegen in een geliefd appartementencomplex in Holy-noord. De woning beschikt over een moderne badkamer, nette keuken en drie fijne slaapkamers. Dit appartement is gelegen met alle voorzieningen in de nabije omgeving. Denkt u hierbij aan het A-winkelcentrum “De Loper”, scholen en openbaar vervoer. De snelweg A20 en A4 zijn binnen enkele minuten bereikbaar terwijl u binnen 10 wandelminuten in de natuur van Broekpolder staat. Kortom; een ideale ligging en een heerlijk huis!

Indeling:
Entree. Hal met meterkast en toilet. Via moderne stalen deur is de woonkamer toegankelijk. Ruime, lichte woonkamer met strak gestucte wanden en plafond, open keuken, deur naar balkon en trap naar 1e verdieping. Het balkon is gelegen op het zuidoosten. De open keuken beschikt over een wandkeukenblok in hoekopstelling met inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en een koel/vriescombinatie.

Overloop met vaste kast met wasmachine aansluiting en opstelplaats van de boiler. Toegang tot de diverse vertrekken. Moderne badkamer voorzien van een grijze wand- en vloerbetegeling, inloopdouche, tweede toilet en een wastafelmeubel met dubbele kraan. Slaapkamer 1 is ca. 13 m2 en voorzien van een vaste schuifwandenkast. Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De overige twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 2 is ca. 10 m2 en slaapkamer 3 is ca. 10 m2.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 83 m2
– volledig voorzien van dubbel glas
– verwarming door middel van blokverwarming
– warm water door middel van lease boiler (150 liter)
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 204,= inclusief stookkosten van ca. € 46,=
– gelegen op eigen grond
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.