Te koop: Ripperdastraat 15 , VLAARDINGEN

*** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE NEMEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER AAN!
MOCHT U OP DE RESERVELIJST WILLEN KOMEN, REAGEER DAN VIA FUNDA, NIET VIA DE TELEFOON.
BEDANKT VOOR UW BEGRIP. ***

Goed onderhouden 3- (voorheen 4) kamer appartement gelegen op de hoogste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. De woning is gelegen op een rustige locatie met vrij uitzicht op het water en het centrum van Vlaardingen is op fietsafstand. De woning beschikt over een doorgebroken woonkamer en aan de voor- en achterzijde een balkon. In de nabije omgeving zijn diverse winkels, scholen, het openbaar vervoer en de uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond.
Afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau en toegang tot het trappenhuis. Vanuit de entree zijn ook de bergingen in de onderbouw bereikbaar.

4e verdieping.
Entree. Hal met meterkast en toegang tot de diverse vertrekken. Ruime, lichte woonkamer met toegang tot het balkon en de slaapkamer aan de achterzijde van de woning. De nette keuken is voorzien van een wandkeukenblok, 4-pits gasfornuis, vaatwasser, losse oven en koel/vriescombinatie. In de keuken is een vaste kast met de opstelplaats van de cv-combiketel en toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning. De ruime badkamer beschikt over een toilet, wastafelmeubel en douche cabine. De tweede slaapkamer is tevens gelegen aan de achterzijde van de woning.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 74m2
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 130,=
– gelegen op erfpacht grond met een jaarlijks canon van ca. € 64,=
– oplevering in overleg (kan snel)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.