Te koop: Richard Holstraat 86 , VLAARDINGEN

In een kindvriendelijke wijk, rustig gelegen twee kamer benedenwoning met ruime en zonnig gelegen achtertuin. Op loopafstand van het gezellige stadshart. Deze woning is zeker een bezichtiging waard!

Indeling:
Entree woning. Gang met diepe kast alwaar de meters (7 groepen, aardlekschakelaar en dag-/nachttarief meter). Slaapkamer met plavuizen vloer aan voorzijde. Moderne, geheel betegelde badkamer met ¼-ronde douchehoek, wastafel, designradiator en toilet. Grote woonkamer met convectorput en originele openslaande deuren naar de tuin met berging. Moderne keuken met licht front voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat, vlakscherm en koel-/vriescombinatie. De gehele woning is voorzien van een moderne plavuizen vloer en is deels voorzien van isolerende beglazing. Er is sprake van een zgn. slapende vereniging van eigenaren.

Voor de maatvoering van de vertrekken verwijzen wij u door naar de bijgevoegde plattegrond.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 50m2
– gelegen op eigen grond
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel
– vve niet actief
– oplevering in overleg, kan snel!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.