Te koop: Rembrandtlaan 14 B, SCHIEDAM

Klussers opgelet! Ruime benedenwoning met tuin en achterom gelegen aan de Rembrandtlaan in Schiedam-West. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, beschikt over een lichte doorzon woonkamer met openslaande deuren naar veranda en 2 slaapkamers. De achtertuin met achterom is gelegen op het Oosten. Openbaar vervoer en buurtwinkels liggen in de directe nabijheid, voor de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De woning moet intern worden opgeknapt.

U bent van harte welkom op het OPEN HUIS op maandag 06 mei 2019 van 16:00 – 17:30 uur.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met meterkast (4 groepen) en toiletruimte voorzien van staand toilet, vaste kast met wasmachine aansluiting. Riante doorzon woonkamer met openslaande deuren naar veranda en half open keuken voorzien van recht keukenblok. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning met vaste kast en biedt eveneens toegang tot de eenvoudige badkamer voorzien van douche cabine en wastafel. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning. De tuin is gelegen op het Oosten en beschikt over een achterom en een houten berging. Verder is er een overkapte veranda aanwezig om het niveau verschil tussen de woning en tuin te overbruggen.

Voor de afmetingen van de woning verwijzen wij u door naar de bijgevoegde plattegrond.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 70m2
– gelegen op eigen grond.
– bijdrage VvE 35,– euro per maand.
– geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
– verwarming en warmwatervoorziening middels Cv-combiketel 2001
– tuin gelegen op het Oosten.
– winkels en openbaar vervoer in de directe nabijheid.
– oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.