Te koop: Platanendreef 124 , VLAARDINGEN

In een prettige en vooral rustige woonomgeving gelegen, goed onderhouden, zogenoemde kwadrantwoning. Deze verrassend ingedeelde 5 kamer eengezinswoning heeft een grote en zonnige tuin op het zuidwesten. De woning is gelegen in de populaire “Drevenbuurt” en is voorzien van een Luxe Siematic keuken, moderne badkamer en toiletten en beschikt over een 4-tal slaapkamers. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en recent is het hoofd-dak voorzien van een nieuwe leisteen dakbedekking. Centrale ligging, nabij speeltuintje, winkels (de Loper), verschillende basisscholen (’t Anker, De Singel, De Hoeksteen) en natuurgebied Midden Delfland en openbaar vervoer.

Indeling:
Begane grond:
Externe berging voorzien van elektra aan de voorzijde van de woning. Entree woning via verzorgde hal met natuurstenen vloer, meterkast en radiator. Royale woonkamer ca. 47m2 met open keuken. De woonkamer is voorzien van een strokenparketvloer en deur naar de tuin. Open keuken voorzien van U-vormig Siematic keukenblok met voldoende kast- en laderuimte en een natuurstenen vloer. De keuken beschikt over de navolgende inbouwapparatuur: koelkast, inductie kookplaat, recirculatiekap, spoelbak en combi-magnetron. Vanuit de keuken is de bijkeuken van ca. 4 m2 bereikbaar met o.a. een wasmachine aansluiting en opstelplaats voor een vriezer. Tussenhal met betegeld toilet voorzien van vrijhangend closet en fonteintje. Trap naar de slaapverdieping.

1e verdieping:
Lange en ruime overloop met ruimte voor kast en met een vaste kast voorzien van opstelling CV-combiketel. Luxe afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche met douchescherm, vrijhangend toilet en wastafelmeubel met spiegel. Vier slaapkamers. Slaapkamer 1 van ca. 18 m2 over de gehele breedte van de woning met twee Velux dakramen. Slaapkamer 2 van ca. 10 m2 met Velux dakraam en vaste (hoek) schuifwandenkast. Slaapkamer 3 van ca. 7 m2 met Velux dakraam en slaapkamer 4 van ca. 10 m2 met Velux dakraam. De gehele slaapverdieping is voorzien van nieuwe verlaagde plafonds met inbouwspots.

Tuin:
Zonnige achtertuin op het zuidoosten van ca. 13 meter diep en ca 6.50 meter breed. De tuin is voorzien van bestrating en groenborders. Aan de gevel hangt een elektrisch zonnescherm.

Overige:
Woonoppervlakte ca. 118m2
Bouwjaar 1986
Verwarming en warm water via HR CV-combi ketel merk Remeha Calenta.
Electrische installatie bestaande uit 6 groepen en aardlekschakelaar.
Erfpacht tot 30-4-2035, waarbij de canon is afgekocht tot de einddatum. Het erfpachtrecht is om te zetten naar eigen grond, indicatie koopsom grond: €40.000,= of er kan een nieuw eeuwigdurend erfpachtrecht met de gemeente aangegaan worden met een jaarlijkse canon van €885,= (conform aanbieding van de gemeente Vlaardingen)
Perceeloppervlak 177 m2.
Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.